Agenda

Zwitsal SummerTechDay 2022
Zaterdag, 13 Augustus 2022, 10:00 - 16:00
Contact Wil Put

Op zaterdag 13 augustus organiseert HCC in Apeldoorn de tweede editie van Zwitsal SummerTechDay. Aanwezig zijn HCC!3d, HCC!robotica, HCC!fotovideo, HCC!programmeren, HCC!drones, HCC!apeldoorn en HCC!4kids. Doe jij met jouw groepering ook mee? 

In het NewTechPark in Apeldoorn vinden we - in een technische omgeving - de aansluiting met de jeugd en het onderwijs. Dat willen we tijdens de SummerTechDay graag terugzien. De activiteiten zijn gericht op kinderen uit de bovenbouw van de basisschool, maar natuurlijk zijn ouders, groot-ouders, makers en hobbyisten ook van harte welkom. Het is een speeltuin van Technodiscovery waar iedereen kan kennismaken met verschillende innovatieve projecten in en om het NewTechPark. De toegang is gratis.

Deelnemers komen uit ‘technisch aangrenzende’ HCC-groeperingen, maar ook uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Ook jouw groepering is van harte welkom.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie 50