images/fade/fade1.jpg

Lees hier de oproep aan iedereen die eind 2018 een Wanhao Duplicator i3 Mini heeft aangeschaft in het kader van een ledenvoordeelactie van HCC.

 

Uit onderzoek door Meta de Mul is naar voren gekomen dat de Wanhao Duplicator i3 Mini-printer is afgeleverd met een nozzle die bestemd is voor een filament van 2,85 mm. Hierover is een artikel van haar hand op www.pcactive.nl geplaatst, https://www.pcactive.nl/update/5073-wanhao-duplicator-i3-mini-extrusieprobleem-oplossing. Kortgeleden is door haar ook nog een video van het ombouwen gemaakt, die is te vinden op https://youtu.be/BalLP6oj8zw. In deze video wordt niet alleen de foute nozzle vervangen door een E3D V6 nozzle, maar ook de heatbreak.

Omdat de HCC het betreurt dat er niet goed geconfigureerde printers zijn verkocht, wil zij een deel van deze kosten voor haar rekening nemen, te weten de vervanging van de verkeerde nozzle door een originele E3D V6 0.4mm nozzle. Omdat de ombouw van de printer door het gebruik van hoogwaardige E3D-componenten in feite te kwalificeren is als upgrade, stelt het bestuur voor de vervanging van de heatbreak tegen het gereduceerde tarief van € 14,00 aan de leden die hiervoor in aanmerking komen aan te bieden.

Omdat inmiddels al weer 2 jaar verstreken is, willen wij graag inventariseren wie van onze leden die destijds een printer heeft aangeschaft, en nu wil deelnemen aan deze actie.

U kunt zich hiervoor aanmelden onder vermelding van naam, adres, lidnummer en regio door een e-mail te sturen naar Meta op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zij zal aan de hand van de inventarisatie een registratie maken van de deelnemers en bij voldoende animo de afwikkeling van dit traject op zich nemen, dan wel uitzetten in de regio.